Mijn Team

Een team dat ook ziet dat tussen de uitdagingen kansen liggen..!

Coming together is a beginning.

Keeping together is progress.

Working together is success.

                 - Henry Ford -

Rosita Rijkland(bouwjaar 1970)

Inmiddels al ruim 20 jaar actief met Healing, heb ik mijn eigen uitdagingen gehad om op dit pad te ontvouwen wat mijn talenten zijn. In mijn voorouder lijnen zijn aan beide kanten Sjamanen en Helers actief geweest. En heeft de overheveling in
deze generatie mij aangewezen  om dit werk te doen  Ik heb dus een team van
Voorouders, Gidsen en begeleiders die mij aansturen in dit werk.

 

Naast dat ik de levenspartner ben van Wim, werk ik ook samen met hem om cliënten in hun proces te begeleiden. Het team wat wij vormen in de dynamiek van Man-Vrouw zorgt dat wij dieper en breder zicht hebben om de wortel van het  probleem waarmee een cliënt komt, op te sporen. Mijn specialiteit ligt op Trauma Release op Voorouder-, Innerlijk Kind- en Zielsniveau.

Wim noemt het ook als volgt wanneer we in deze dynamiek werken:
“Ik werk in de fijne lijnen en Rosita doet het grove werk. In de bakstenen muur haal ik de voegen weg en duwt zij de bakstenen omver en voert deze af”.

 

Hiermee willen we mensen ook laten ervaren dat werkelijke healing mogelijk is. Het is van belang dat je op alle lagen opruimt wat verstoring geeft in het huidig leven NU.
Want de oorsprong ligt in een diep verleden zowel persoonlijk als op Voorouderlijk niveau.

Sofie Anna Kiss(bouwjaar 1988)

Drie jaar geleden ben ik als cliënt bij Wim gekomen, met een ernstige whiplash en aanhoudende klachten van een hersenschudding. Daarnaast had ik veel emotionele trauma's en was herstellende van een burn-out. Drie maanden na behandelingen kon ik weer van het leven genieten. Mijn energieniveau werd optimaal en ik stond weer goed op mijn benen! In de lente kon ik op vakantie gaan, kon ik weer genieten van buitenactiviteiten en het bezoeken van familieleden. Ik was zo blij met de resultaten en werd nieuwsgierig hoe dit allemaal mogelijk was. Ik wilde deze behandelmethode ook leren en mensen laten weten dat er hulp is bij het genezen van je systeem!

 

De afgelopen twee jaar heb ik bij Wim gestudeerd als zijn leerling en heb ik gewerkt als zijn assistent. Werken met energie, de allergietherapie en face-reading, heb ik rechtstreeks van Wim geleerd. Naast mijn studie bij Wim ben ik continu bezig met kruidengeneeskunde en het leren van de wijsheden van mijn voorouders en cultuur.

 

Naast het behandelen van mensen heb ik geleerd de therapie ook te gebruiken om dieren te genezen, met name honden. Zoals wij mensen vaak vergeten, is dat onze trouwe viervoeters een grote rol spelen in ons energetisch systeem en dat ze onze emotionele trauma’s overnemen. Hierdoor ontwikkelen zich allerlei verschillende vormen van allergieën of ziektes bij uw hond. Het werd mijn passie om te werken met dieren en hen te helpen genezen, waarbij de oorzaak vaak bij de verzorger ligt.

©2020 by The Allergietherapeut. Proudly created and supported by Odille Creations