Een groot deel van leven loop ik al te worstelen met gezondheidsklachten. Gezondheidsklachten op het gebied van aanhoudende vermoeidheid, weinig energie en last van luchtwegen (vaak een ziek gevoel). De laatste jaren stonden qua gevoel in het teken van overleven. Fulltime werken lukte nog wel maar energie voor daarnaast was zeer beperkt. Ik heb allerlei dingen geprobeerd. Van het reguliere gezondheidszorg (huisarts en  internist), haptonomie, biofysische geneeskundetot body stress release. Soms kleine stapjes vooruit maar meestal geen resultaat.

Een vriend van mij was bij Wim Telgt geweest. Iemand met veel energie die je niet direct tot de doelgroep van Wim Telgt verwacht. Hij had echter veel last van maagklachten en is door een aantal behandelingen hiervan af geholpen en adviseerde mij een afspraak met Wim te maken.

Met enige weerstand heb ik een afspraak gemaakt. Wim wist vanaf afspraak één de juiste zaken te benoemen en heeft gezorgd met zijn behandelingen dat ik mij daadwerkelijk een stuk beter voel. Ik ben af van het zieke gevoel en heb meer energie. Bij mijn eerste afspraak vroeg ik wel resultaat ik kon verwachten. Wim gaf hierbij aan “een normaal leven”. Ik ben er nog niet helemaal maar heb ik een hele grote stap gemaakt waarbij ik veel energieker ben en meer kan genieten van het leven. Met deze stap ben ik al erg blij.

Aan mensen die dit lezen en twijfelen kan ik alleen maar zeggen geeft het een kans. Ik heb verschillende mensen bij Wim gesproken die net zoals ik daadwerkelijk van vage gezondheidsklachten maar ook van hooikoorts en kattenallergie zijn af gekomen.