Irzah is bij Wim gekomen nadat ze de diagnose Coeliakie heeft gekregen toen ze 4 jaar waar. Daarnaast had Irzah ei-,lactose en pinda allergie.Na veel tobben en ziek zijn, waaronder bijna dagelijks buikpijn, slechte eetlust, altijd moe en onderweg zijn, ben ik via via bij Wim terecht gekomen.

De eerste behandeling was gebaseerd op haar ei- allergie. Na 7 behandelingen kon Irzah voor het eerst ei eten zonder doodziek te worden, voor ons en haar een wonder.
De lactose intolerantie is niet meer aanwezig. Ze heeft nu ze 7 jaar is, een goede weerstand opgebouwd waardoor ze is gaan eten en in 1 jaar tijd van een heel zwak meisje naar een vrolijke, pittige, voller meisje is veranderd. De Coeliakie is in zoverre behandeld dat Irzah gerst, haver, rogge en spelt kan eten. Tarwe gaat hem voor haar niet worden, maar wat voor haar zo fijn is, is dat we van alles apart voorbereiden, klaarmaken en heel veel handen wassen omdat Irzah zo extreem reageerde, naar gezamenlijk bereiden van eten, meedoen met ons beleg, geen apart bestek en kastjes meer en gewoon je handen wassen zoals het hoort en niet tot smetvrees toe.

heeft een bloedtest gehad die je jaarlijks krijgt bij Coeliakie om te kijken hoeveel antistoffen je maakt tegen gluten. De antistoffen in je bloed mogen rond de 7 zijn. Bij Irzah is dat in oktober 1.6. Een superscore terwijl zij al meer dan een jaar rogge, haver en gerst eet. Deze bloedtest heeft dus bewezen dat de behandelingen van Wim werken.