Face readen in Bussiness.

Wanneer een bedrijf een nieuwe collega moet aannemen gaat het om 2 zaken. De competenties en de mens zelf.

Die competenties zijn makkelijk te controleren. Dan weet je of de persoon de aangeleerde kwaliteiten heeft. Maar past de mens in het team?

Wat is Face readen, wat doet een proffesioneel Face Reader?

Het Beroep van face Reader bestaat al eeuwen en werd in het Oude China gebruikt als bron van informatie wanneer 2 mensen een relatie met elkaar wilden beginnen. Een relatie die zowel zakelijk als privé kan zijn.

De basis van de informatie ligt in de Traditionele Chinese Medische Wetenschappen (TCM).

In de TCM gaat men uit van de energie van de 5 elementen. Die  energie is de energie van de 5 basis emoties. Vreugde , overdenken,Verdriet, Angst en Drive (wil om creëren)

De verhouding van deze energieen bepaald hoe de persoon zich gedraagd.

Als je dus je iedere keer hetzelfde op een bepaalde manier gedraagd, noemen we dat gedrag je karakter. Je karakter wordt dus voor een groot deel bepaald door wat je in het verleden hebt meegemaakt en hoe je daar op hebt gereageerd.

De Face Reader leest dus je gezicht.

Aan de 5 elementen zijn onze organen verbonden. Dus elk element heeft zijn eigen organen.

Bijv.,Vuur/Vreugde=> het hart, Hout/Drive=> de lever, (bij gestagneerde drive krijg je frustratie=> wat heb je op je lever?, Water/angst=>nier, Metaal/verdriet=>long en Aarde/overdenken=>milt.

Wat een Face Reader ziet is de projectie van de organen in het gezicht. Hij/zij ziet de status van de energie/emotie. De Face Reader ziet je karakter in je gezicht. Dat betekent dus dat de Face Reader ziet wie je echt bent en hoe je zal reageren in bepaalde situaties.

Dat betekent dat voor een privé relatie je kunt zien of iemand qua karakter bij je past en zakelijk of iemand in je bedrijf, afdelingen team past.

Wat kan ik voor jou en jouw bedrijf betekenen?

Iedereen is op zoek naar die ene parel die in de oester zit. Alle oesters openbreken kost veel tijd en geld. En dan is het maar te hopen dat de kwaliteit goed is.

Laat mij de oesters zien en ik vertel of er een parel inzit en wat de kwaliteit is.

No Cure, No Pay.

Wil je meer weten? 

Neem contact met mij op.