Behandelingen

Dit is je kans om je vitaliteit terug te pakken of een boost te geven.

Acceptatie van de symptomen is een wezenlijk

begin van de genezing.

Acupunctuur close up

Acupunctuur

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeswijze die is
gebaseerd op het herstellen van een verstoorde energiebalans. Acupunctuur is van oudsher een preventieve geneeswijze. Helaas denken mensen tegenwoordig pas aan acupunctuur, als al de andere behandelingen niet blijken te werken en de klacht inmiddels chronisch geworden is.Daarom heb je vaak meerdere behandelingen nodig hebt om bepaalde klachten te verhelpen. 

 

Acupunctuur is een complexe, medische behandelwijze met als doel, het herstel van de lichaamsbalans en het optimaliseren van de lichaams energie die door energiebanen (meridianen) in ons lichaam en de hieraan verbonden organen stroomt.

 

Een verstoorde energiebalans veroorzaakt niet alleen fysieke
klachten maar kan ook emotionele klachten veroorzaken.

Door het zetten van dunne naaldjes in acupunctuurpunten op de meridianen wordt de energiestroom beïnvloed en ontstaat een nieuwe balans. Naast het gebruik van de naaldjes kunnen worden er ook andere technieken gebruikt zoals, massage,(tuina) kruiden en moxa.

lukasz-szmigiel-Hez3-whPnNA-unsplash.jpg

Allergietherapie

Uitgaande van de basisgedachte dat alles energie is en dat we een energetisch wezen zijn, werkt ons immuunsysteem ook op basis van energie.

 

Er zijn twee manieren waarop dat immuunsysteem kan reageren.


1. Als je een sterk ,goed werkend immuunsysteem hebt is er niets aan de hand. De prikkeldrempel is hoog dus dat betekent dat er een hele sterke prikkel moet zijn om dat immuunsysteem uit balans te krijgen. Dat betekent dat je bijvoorbeeld ergens heel erg van schrikt. En het immuunsysteem is niet in staat om het op de juiste manier te verwerken, met als gevolg dat ieder keer dat je met die energie in aanraking komt, het lichaam er niet mee kan om gaan. Die energie noemen we het allergeen en de reactie de allergische reactie.De symptomen zijn de manier waarop het lichaam communiceert dat er iets fout is gedaan.

2. Bij een lage prikkeldrempel, dus een slecht werkend immuunsysteem, raakt het lichaam al uit balans bij een contact met een zwakke energie. Even de oorzaak van de lage prikkeldrempel daargelaten. Dit betekent dat het lichaam bij de minste , geringste prikkel al reacties (symptomen) geeft. Ondertussen doet het lichaam heel hard zijn best om de boel zoveel mogelijk onder controle te houden. Van het toch al lage energie niveau.
 

IMG_0001 (1).JPG

Facereading

Voor de reading begint leg ik uit wat de reading precies inhoudt en wat de oneffenheden in het gezicht vertellen. Allereerst mag je ervan uitgaan dat er GEEN negatieve oneffenheden, rimpels of pimples zijn. De interpretatie m.b.t. leeftijd of schoonheid staat los van de betekenis uit de reading.

Face Reading is iets wat we allemaal doen. We doen dat zelfs als baby. 

Waar we naar ‘kijken’ is de uitstraling, naar de energie. Alleen als kind is het kijken veel puurder, nog totaal niet bedorven door kennis, meningen. Gewoon pure energie.Als Face Reader kijk ik naar de energie, naar de uitstraling van het gezicht.

De gedachte dat alles energie is, wordt gedragen door de 5 elementen-filosofie.

 

De 5 Elementen

Bij Face Reading zijn de 5 elementen de basis van de techniek.                             

Deze 5 elementen zijn: Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout die onlosmakelijk verbonden zijn met 5 basisemoties. Vuur/Vreugde, Aarde/Overdenken,  Metaal/Verdriet, Water/Angst en Hout/Drive  

 

In deze 5 elementen hebben de 12 organen een eigen plekje en daardoor hebben de organen een koppeling met de emoties. Behalve voor het element Vuur, zijn er 2 organen die een plek hebben binnen het element met de gekoppelde emotie.    

Alle organen in ons lichaam hebben een projectie gebied in ons gezicht.

Er zijn meerdere plekken aan lichaam, maar de projectie in het gezicht wordt gebruikt door een Face Reader. De lijntjes en de oneffenheden die we daar tegenkomen geven aan dat het lichaam moeite heeft gehad, om een situatie die gekoppeld is aan die specifieke emotie, optimaal te kunnen verwerken. Deze blokkades zijn de basis van jouw reactie op situaties die lijken op een eerste situatie.

image.png

Deep Sweep 

Deep Sweep, de combinatie traject van Rosita en mij.

 

We starten met een Intake waarin wij, Rosita en ik beide uitleg
geven. 
Door middel van het openleggen van orakel kaarten en intuïtief
luisteren en interpreteren, legt Rosita de communicatie met Spirit en voorouders open voor de cliënt. Ik zal middels de toegepaste
kinesiologie het systeem de vragen stellen die nog meer verheldering in het proces kunnen geven. En in het kort uitleggen hoe het systeem communiceert via de organen in de 5 elementen.Daarna zal ik het systeem voorbereiden op de sessies die op de diepe lagen en fijne lijnen zullen ingaan. De bedoeling is door deze manier van behandelingen, de communicatie met de voorouders te optimaliseren met als doel herstel en verbetering. 

 

De samenwerking is ontstaan omdat gebleken is dat de dynamiek
tussen het mannelijke ( Ik) en het vrouwelijke ( Rosita), in een sessie
een optimaal effect hebben op de cliënt. Het openen van de fijne
lijnen in afstemming met de diepe lagen geeft de behandeling meer diepgang.