Okay,Laten We Een Begin Maken.

one day 3

Hoi,

Ik heb zitten nadenken over welk onderwerp ik eerst zou moeten schrijven. Uiteindelijk heb ik mijn keus beperkt tot twee opties, de ene is de snelle, oppervlakkige manier. De andere manier neemt veel meer tijd in beslag, maar zal uiteindelijk duurzamer zijn.

Dus heb ik voor de lange manier gekozen, want ik wil je in de ogen kunnen kijken en zeggen dat ik echt mijn ervaringen en geheimen met je heb gedeeld. Ik ga geen halve waarheden vertellen alleen maar om je aandacht vast te houden.

Als je veel geld hebt, dan kun je veel dingen kopen.

Maar er zijn twee dingen die je niet kunt kopen: Gezondheid en Tijd.

TIJD

Dit blog gaat over tijd. Hoe we er mee omgaan, of liever, hoe we die verspillen. En ik kan je vertellen, dat ik echt tijd heb verspild. Nu ik bijna zestig ben, kan ik zeggen dat het het voorrecht en de plicht is van mensen van mijn leeftijd om iedereen te waarschuwen: verspil je tijd niet, door maar wat aan te rommelen, zonder dat je weet waar je mee bezig bent waardoor je je leven verpest.

Natuurlijk heeft iedereen het recht om de zoete vruchten van zijn jeugd te plukken, maar zelfs dan zijn er dingen waar je op moet letten

Dus, onthoud: Tijd waarvan je geniet, is geen verspilde tijd!

time

Als ik terugkijk, realiseer ik mij dat iemand mij gewaarschuwd heeft, maar, je weet hoe het gaat.

Dus, hoewel ik weet dat ik misschien mijn tijd verspil, wil ik toch mijn ervaring met je delen.

Als ik het heb over tijdverspilling, dan heb ik het niet over 24 uur per dag werken of ieder weekend feestvieren. Ik heb het over het feit dat heel veel mensen hun leven leiden zonder dat ze een duidelijk doel voor ogen hebben.

Ze hebben geen doel, geen richting.

Als je je realiseert dat het leven kort is en dat je van iedere seconde ervan zou moeten genieten, zal je gaan zoeken naar een manier om meer volwassenheid in je leven te brengen.

Dus begin je het leven opnieuw uit te vinden, omdat je in de veronderstelling bent dat jij de eerste en enige bent die tot dit inzicht is gekomen. Tenminste dat is wat ik dacht.

Ac

Maar, weet je, Ik kwam er achter dat het al eeuwenlang zo is.

Dus, de reden dat ik je dit allemaal vertel is dat ik het voorrecht had om iemand tegen te komen, die ik niet kende, maar die de tijd nam om een aantal van zijn ervaringen te delen, die hem hadden geholpen om zijn levensdoel te vinden.

Ik ga je niet vertellen wat je wel of niet moet doen, zeker niet. Maar, eerlijk gezegd, zou ik heel blij en trots zijn als je even de tijd zou nemen om te gaan zitten om even na te denken.

Na te denken over je leven, over jouw doel in dit leven. En houd dat in gedachten.

just

En dan, als je niet te moe bent, kunt je misschien nadenken over hoe jij richting gaat geven aan jouw leven.

Dus, wacht niet, maak een begin!

actually

Tot de volgende keer.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *